Това заяви председателят на парламентарната група на левицата в изявление от кулоарите на парламента

“Докато не бъдат изпълнени ангажиментите, залегнати в договора от 2017 г., БСП няма да подкрепи каквото и да е предложение”. Това заяви Георги Свиленски, председател на ПГ на БСП в изявление от кулоарите на парламента.

“Това не значи, че обсъждането в българския парламент трябва да спре. Ние няма да бъдем тези, които ще предадем българските национални интереси. Ще ги отстояваме докрай”, каза още той.

“До края на седмицата трябваше да бъде приет бюджетът на ДОО, за да може българските пенсионери да получат своите пенсии, но това явно няма да се случи. Вероятно и бюджетът на НЗОК няма да бъде приет. До края на седмицата трябваше да бъде приет и държавният бюджет. Той вероятно ще бъде бламиран и засипан с предложения, които ще го направят неизпълним”, обясни Свиленски и заяви, че “БСП ще работи и ще отстоява позицията на България, докато парламентът функционира”.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.