Видеорегистратор заснел престъплението

Видеорегистратор заснел друго нарушение, направено от Георги Семерджиев. Потърпевшият бил Георги Маринов. В ефира на „Здравей, България” той разказа повече за случая, станал на кръговото при кв. „Драгалевци”.

Кола се разцепи при тежка катастрофа в София, има загинали пешеходци (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Малко преди 18.00 ч. се прибирах в посока бул. „България”. Мъжът шофираше агресивно и минаваше между колите. Тъй като искаше да заобиколи и мен, ме удари и ми издра бронята. Не съм подавал сигнал в полицията, тъй като щетата е малка. На предното стъкло имаше полицейски лампи, наподобяващи кола на НСО”, обясни мъжът.

Припомняме, че мъжът предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „Хемус”. След произшествието извършителят и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е бил с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

Повече гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА СМЪРТОНОСНАТА КАТАСТРОФА В СОФИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.