Случаят се разиграл в Пловдив

Сигнал за агресия от страна на служител на държавно дружество. Пловдивчанка, която се занимава с растениевъдство, потърси екипа на NOVA, за да разкаже как е била грубо изгонена и изблъскана от сградата на „Напоителни системи” в Пловдив след скандал. 

„Отидох да ми пуснат водата, която ми е обещана от тях за 350 декара царевица. В един момент служител от екипа на настоящия директор ме нападна агресивно и започна да ме избутва с грозни и обидни думи - насилие”, разказа потърпевшата Мюмюне Ислямова.

Случаят се разиграва около 16 ч. във вторник. Жената не познава лично мъжа, който я е нападнал. Ислямова каза, че многократно е ставала жертва на такова отношение от страна на служители на „Напоителни системи”. Изкарвали я длъжник, какъвто тя отрича да е.

Ислямова заявява, че не е провокирала мъжа. „Той излезе от стаята с думите: „Я изчезвай оттук, не съм длъжен да те слушам”. Грозно и обидно. Исках да докажат, че им дължа пари. Има много надписани сметки. Той скачаше, обиждаше ме и се заканваше”, каза потърпевшата.

Заплахи, че телефонът ѝ ще бъде счупен, получила и дъщерята на Ислямова, която била с нея и снимала агресивното поведение.

От „Напоителни системи” са категорични, че подобно поведение било недопустимо. Затова щели да извършат проверка по случая и да предприемат съответните мерки.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.