Предложено е 6-месечно лечение на цена от 100 750 евро

Цветин Андреев Каканаков е дълго чакан дар, а отскоро и батко на няколкомесечно братче. Радостта в семейството му стихва, когато Цветин внезапно получава подуване на лимфните възли на вратлето. Следват изследвания и консултации с хематолог. Стига се до скенер и биопсия в „Пирогов”, след което той е хоспитализиран в ИСУЛ.

Потвърдената от двете болници диагноза е злокачествен тумор - Дифузен нехочкинов лимфом, неуточнен, Т-клетъчен, IV-ти стадий. Необходими са незабавни действия. Родителите решават да се консултират с клиники в Истанбул. След проучвания и препоръки заминават незабавно за болница Acibadem Maslak в Турция.

Детският онколог проф. Фунда Чорапчиоглу, потвърждава диагнозата. Започват множество изследвания, PET скенер, биопсия и подготовка на детето за лечение.

Предложено е 6-месечно лечение, чиято цена по оферта от болницата е в размер на 100 750 евро, в която сума са включени 11 допълнителни пункции на костния мозък. В цената по оферта не са включени допълнителните разходи като лекарствата, престоят в Турция и всички други текущи нужди, които могат да възникнат в хода на лечението.

Сумата е непосилна за семейството. Нужна е финансова подкрепа, за да се върне усмивката на лицето на Цветин, а и за кураж на неговите родители.

Поради незабавното заминаване на семейството за Истанбул, титуляр на банковата сметка, по която се набират средствата, е неговата майка.

Ако искате да помогнете, може да го направите по следния начин:

Титуляр: Цветелина Джонева-Каканакова

IBAN: BG68RZBB91551077150480 (сметката е в лева)

Основание: Дарение за лечение на Цветин Каканаков

Revolut акаунтът е по номер 0882007764

Ravtag: @slyubovzatsvetin

PayPal:

Tsvetelina Dzhoneva-Kakanakova

slyubovzatsvetin@gmail.com

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.