„Сините” са на крачка от плейофите на Лигата на конференциите

Левски направи сериозна крачка към плейофите в Лига на конференциите. "Сините" победиха много трудно с 1:0 като гост Хамрун Спартанс в първи мач от третия предварителен кръг на турнира. Единственото попадение в срещата вкара Филип Кръстев в петата минута на добавеното време. Халфът пропусна дузпа в началото на мача, когато ударът му срещна гредата, съобщо GONG.bg

"Лудогорец" отстъпи на "Динамо Загреб" в първия мач в Разград

Успехът на столичани дойде след доста усилия. Тимът на Станимир Стоилов създаде няколко добри възможности за гол, но ударите на играчите в синьо не намираха целта. Малтийците успяха да спрат донякъде Уелтън и Роналдо, което изолира от играта и Билал Бари. В същото време домакините също имаха своите шансове, а в 60-ата минута Николай Михайлов блесна с отлична намеса след удар на Додо. 

Футболният тим на Англия с историческа първа европейска титла при жените (ВИДЕО+СНИМКИ)

Реваншът между двата отбора е след седмица на стадион "Георги Аспарухов", а победителят ще срещне загубилия от АЕК Ларнака и Партизан в битка за място в груповата фаза на турнира.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.