Единственото попадение падна в 87-ата минута и бе дело на резервата Серж Атакий

Отборът на ЦСКА допусна изключително неприятно поражение с минималното 0:1 от ирландския “Сейнт Патрикс Атлетик” в първи мач от третия квалификационен кръг от турнира Лига на конференциите, съобщи GONG.bg. Единственото попадение падна в 87-ата минута и бе дело на резервата Серж Атакий, който се възползва от грешка в отбраната на българския тим. "Червените" изиграха доста слаб за своите стандарти двубой, в който почти нищо не им се получи.

„Левски” с ценна победа с гол в последната секунда срещу малтийския „Хамрун”

Като цяло в срещата чисти ситуации липсваха. "Червените" отправиха четири удара, от които три бяха точни и контролипаха темпото в двубоя, докато ирландците отбелязаха с единствения си точен изстрел. Столичани не се предадоха до последния момент, но така и не успяха да стигнат до така важното попадение, което прави реваншът в Ирландия след седмица (11.08) доста труден.

Столичани ще имат цяла седмица за подготовка, след като двубоят им от петия кръг в efbet Лига срещу “Ботев”- Пловдив през уикенда беше отложен.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.