Той определи репликите на Корнелия Нинова към Румен Радев като "истерични излияния"

“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В нито една от тях не пише нищо за наказания”. Това заяви Костадин Паскалев от БСП преди началото на заседанието на "Позитано" 20. Според Паскалев няма основание за наказание на Зарков, Гечев и Лечева.  “Те тримата трябваше да се консултират с ръководството на БСП, защото това е изключително отговорна задача, а те не са го направили”, смята Емил Георгиев.

“Срам ме е от поведението на ръководството на БСП към нейните кадри и към президента", каза още Паскалев. И определи репликите на Корнелия Нинова към Румен Радев като "истерични излияния, които нямат нищо общо със здравия политически разум”.

Спор за износа на оръжие между бивши и настоящи управляващи (ОБЗОР)

Неговото становище споделя и Калоян Паргов. “Неведнъж съм казвал, че с най-рейтинговия човек в държавата не бива да се караш и да влизаш в конфликти”, каза Паргов. 

Според него “всяка партия би се гордяла, ако за министри бъдат избрани нейни представители или членове в национален орган”. “Това е оценка на нейното качество. Партията обаче не може да носи отговорност за техните действия”, поясни той.  

"Президентът постъпи на принципа "Няма ненаказано добро”, защото точно г-жа Нинова го направи президент", коментира от своя страна Емил Георгиев.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.