Известни личности скърбят за загубата на звездата от „Брилянтин"

Световноизвестни личности отбелязаха загубата на звездата от „Брилянтин" Оливия Нютън-Джон в социалните мрежи. Тя си отиде на 73 години. 

СНИМКИ НА АКТРИСАТА ВИЖТЕ ТУК

Актрисата е издъхнала в ранчото си в Северна Калифорния рано в понеделник сутрин, заобиколена от семейството и приятелите си. Новината за кончината ѝ беше съобщена от нейния съпруг Джон Ийстърлинг на страницата на звездата във Facebook.

Почина звездата от "Брилянтин" Оливия Нютън-Джон (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Скъпа моя Оливия, ти направи живота на всички нас толкова по-добър. Следата, която оставяш, е невероятна. Обичам те силно. Ще се видим отново някъде по пътя и всички отново ще бъдем заедно. Твой от мига, в който те видях и завинаги! Твоят Дани, твоят Джон!", написа Джон Траволта в Instagram.

Актьорът Хю Джакман също отдаде почит с пост в Twitter. Той описа Оливия Нютън-Джон като един от най-отворените, щедри и забавни хора, които познава. „Тя беше уникален дух. Не е тайна, че Оливия беше първата ми любов. Целувах неин плакат всяка вечер преди лягане. Творчеството й ще става все по-силно през годините”, написа той.

 

„Беше твърде млада, за да напусне този свят. Почивай в мир!”, публикува Барбара Стрейзънд в личния си профил в Twitter.

Кайли Миноуг пък сподели, че обожава Оливия още от десетгодишна възраст. „Тя беше и винаги ще бъде вдъхновение за мен по толкова много, много начини", написа тя.

 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.