Междувременно съдията, допуснал фаталната за "Левски" грешка, не получи наряд за плейофите

УЕФА обяви решението си за мача "Левски" - "Хамрун". Срещата няма да се преиграва, научи Gong.bg. Преди малко от европейската централа са изпратили писмо до БФС и "Левски".

Междувременно съдията Ищван Ковач, допуснал фаталната за "Левски" грешка преди гола на "Хамрун" в 92-ата мин от мача на “Герена”, не получи наряд за плейофите за влизане в Шампионската лига през настоящата седмица, макар предварително да бе считан за сигурен главен арбитър на една от първите битки за попадане в групите на най-комерсиалния турнир.

Делегат на УЕФА не дава голям шанс за преиграване на "Левски"

Ковач е трябвало да свири един от плейофите за Шампионската лига в сряда, като дори имаше и предварителна информация, че е бил гласен да ръководи "Макаби" (Хайфа) - "Цървена звезда". След постъпилата жалба от "Левски" до УЕФА обаче за двубоя в Израел бе избрана испанска бригада начело с Карлос дел Серо Гранде, който е ръководил мач на Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа срещу италианския гранд "Интер". На мача "Динамо" (Киев) - Бенфика бе назначен германският рефер Феликс Цвайер. Срещата "Карабах" - "Виктория" (Пилзен) бе поверена на Славко Винчич.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.