Това се твърди в нов документален сериал за принцесата на Уелс

Предстоящият документален сериал на Discovery+ "Разследванията за Даяна" разкрива нови шокиращи подробности за трагичната смърт на принцеса Даяна в автомобилна катастрофа през 1997 г. Покойната принцеса на Уелс е предсказала, че ще загине в автомобилна катастрофа две години преди ужасяващия инцидент в Париж, който отне живота ѝ, съобщава „Daily Beast“.

Вечно модерните тоалети на принцеса Даяна (ГАЛЕРИЯ)

Шокиращото разкритие беше оповестено в кратък преглед на предстоящия четирисериен документален филм на Discovery+, чиято премиера е насрочена за четвъртък, 18 август. Документалната поредица включва дълги подробности за "бележката на Мишон" - бележка, която адвокатът ѝ Виктор Мишон е направил по повод нейните опасения.

ДАЯНА - ПРИНЦЕСАТА НА НАРОДА: Животът й в снимки (ГАЛЕРИЯ)

През октомври 1995 г. Даяна поискала лична среща с личния си правен съветник Мишон, за да му "каже за нещо, което й е хрумнало". Мишон старателно записва разговора им, по време на който Даяна казва, че "надеждни източници", които тя не иска да назове, са я информирали, "че е възможно са се инсценира автомобилна катастрофа". Даяна очевидно е прогнозирала, че "или ще загине, или ще бъде сериозно ранена".

Какво са си казали Уилям и Хари с Даяна часове преди смъртта й (ВИДЕО+СНИМКИ)

На 31 август 1997 г. Даяна - заедно с партньора си Доди Ал-Файед и шофьора си Анри Пол - загива, след като Анри блъска мерцедеса им в стълб със скорост 65 км/ч в тунела Pont de l'Alma в Париж. Пол е бил под влиянието на алкохол и лекарства, предписани с рецепта, докато се е опитвал да избяга от безмилостните папараци, които са ги преследвали с мотоциклети.

73 ГОДИНИ БРАК: Любовната приказка на кралица Елизабет и принц Филип (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС