Успя ли актьорът да намери мира със себе си

Една година измина, откакто един от най-обичаните български актьори взе решението да напусне страната ни и да заживее в чужбина. За смислените думи в тези трудни времена, за живота като емигрант и успя ли да намери този желан от всички мир със себе си - Васил Василев - Зуека пред Драгомир Танев.

„В Испания се чувствам прекрасно. Когато човек е щастлив, винаги се чувства прекрасно. Не знам дали съм в мир със себе си. Такива като мен обикновено никога нямат мир със себе си. Луд умора няма. Много ми е спокойно. Когато навсякъде виждаш, че 90% от хората са усмихнати, и ти се чувстваш заразен”, споделя той.

Зуека сподели, че реалността в България му идва в повече покрай COVID рестрикциите. „Просто в повечко ми дойдоха някои неща. Това е истината. Казах си, че явно е дошъл моментът, иначе нямах намерение”, разкри още актьорът.

Докато рисува, той сподели, че винаги се води от две неща - картината да е позитивна, без обаче това да означава, че вътре в нея не може да има тъга. „Тъгата и радостта винаги вървят ръка за ръка. Само любовта е сама, тя не върви никога с омразата. Затова се опитвам повече да рисувам любов”, посочи Зуека.

Актьорът беше категоричен, че България му липсва. „Първо роднините, близките - това е ясно. Испания обаче ми даде спокойствие. Тук имат същите проблеми. Желая на българите да се заслушат какво говорят другите”, апелира той.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.