В този тип обувки има нещо хипнотизиращо, завладяващо и същевременно много стилно

Ако трябва да посочим един чифт обувки от гардеробния ансамбъл на силния пол, които носят дух на топлина, свобода и много слънце от далечни страни, със сигурност Оскарът ще бъде спечелен от мъжките еспадрили. Превърнали се в епитом на лятно безгрижие и безграничен комфорт, те са испанска практичност в градска среда.

В мъжките еспадрили има нещо хипнотизиращо, завладяващо и същевременно много стилно.
Много често този тип обувки се свързва с горещи дни, далечни круизни пътешествия, море и безкрайни плажни ивици. Превърнали се в тотални фаворити на мъжете, напълно резонни са и въпросите: подходящи ли са еспадрилите  за преходния сезон и как да ги съчетаете в ежедневието, за да може максимално дълго да се насладите на комфорта на обувките с популярната подметка от юта? Ако търсите отговорите, то следващите редове са специално за вас.

Подходящи ли са еспадрилите за преходния сезон?

На въпросът подходящи ли са мъжките еспадрили за преходния сезон, отговорът ни е категорично Да! Въпреки че този тип обувки се асоциират предимно с летния сезон, еволюцията в модата и динамиката в производствените технологии, позволяват различни дизайнерски интерпретации, което ги прави подходящи и за преходните сезони.

Те са отлично решение не само за летни стайлинг решения, но и за ежедневни визии в офиса или в града.

Ако търсите надеждни мъжки еспадрили, които да ви партнират дълго време, изберете модел от доказан бранд от офертата ето тук: https://modivo.bg/c/muzhe/obuvki/espadrili. В селекцията ще откриете изключителни модели – от екстравагантни, до класически издания с подпис на най-добрите световни марки, които с оригинална автентичност ще оправдаят и най-взискателните мъжки вкусове.

Как да съчетаете мъжки еспадрили в ежедневието?

Освен, че са практични и комфортни, мъжките еспадрили са и функционални. 

Предлагаме ви 4 съвета как да съчетаете тези така популярни испански обувки в градска среда през преходния сезон, за да ви е едновременно стилно и комфортно.

Еспадрили с шорти

Еспадрилите обожават шорти, особено модели от лен или памук. Съчетайте с риза, тишърт или блуза с дълъг ръкав, добавете бейзболна  шапка с козирка и се сдобийте с практична ежедневна визия, докато слънчевите лъчи са все още щедри.

Еспадрили с дънки

Еспадрили с дънки е класика, особено за прохладните утрини и вечери. Тази ежедневна комбинация обожава поло тъшърти и ризи от висококачествени материи. Съчетайте с модерни мъжки дънки, които може да намерите тук: https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/dunki, добавете класическа тениска и наметнете риза. Освен комфортна, тази ежедневна градска визия с еспадрили е и супер актуална.

Еспадрили с чино панталони

Мъжки еспадрили с чино панталони е любима комбинация на трендсетъри, инфлуенсъри и блогъри. Ако сте почитатели на смарт кежуал стила, комбинация със стилен блейзър и небрежна тениска със сигурност би ви резонирала, откроявайки ви от тълпата.

Еспадрили с костюм

Обичате спортно-елегантния стил, но не искате да бъдете натрапчиво формални, като постоянно ви преследва въпросът как да съчетаем мъжкия костюм с цвета на обувките? Съветът ни е бъдете смели! Мъжките еспадрили перфектно се стилизират и с костюм. Просто изберете класически модел, за да избегнете грешки в аутфита.

За да откриете вашия чифт мъжки еспадрили, разгледайте уникалните предложения на MODIVO. В офертата им ви очаква огромно разнообразие от висококачествени издания на световноизвестни брандове, сред които ще откриете перфектния модел за ежедневни визии.