Първоначално Саудитска Арабия изоставаше от южноамериканците с 1:0

Видео, на което се вижда как треньорът на националния отбор на Саудитска Арабия избухва в гняв по време на мача с Аржентина, стана вайръл в социалните мрежи. Клипът е заснет в съблекалнята, където футболистите почивали в полувремето. 

СНИМКИ ОТ ДВУБОЯ ВИЖТЕ ТУК

Ерве Рьонар е видимо недоволен от временния резултат, тъй като тимът му губеше от южноамериканците с 1:0 на почивката.

"Какво правим тук? Меси е в средата на терена с топката, вие заставате пред защитата. Трябваше да го пазите в средата. Вземете си телефона, може да си направите снимка с него, ако искате. Той е с топката. Вие стоите пред тяхната защита! Пред него няма никого!", крещи Рьонар на играчите, докато преводачът им предава думите му.

СЕНЗАЦИИТЕ НА СВЕТОВНОТО: Какво стои зад успехите на Саудитска Арабия и Япония (СНИМКИ)

"Видяхте ли какво направихте!? Те играят отпуснато. Хайде! Хайде, момчета! Това е Световната купа! Дайте всичко от себе си!", казва още той.

Изглежда, че речта му е подействала вдъхновяващо на националния отбор, тъй като малко след началото на второто полувреме Саудитска Арабия отбеляза гол. А впоследствие постигна и обрат и победи Аржентина с 2:1.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.