Той е откаран в университетската болница, където му предстои спешна операция

Криминално проявен мъж е нападнат около 11 часа днес от трима мъже в центъра на Бургас, в района на Новата поща. 

32-годишният бургазлия е намушкан в гърдите с щик. До инцидента се стигнало след гонка по една от основните улици на Бургас  между него и трима мъже, облечени в тъмни дрехи и с качулки, въоръжени с ножове.

 

Преследваният спрял за миг, обърнал се, за да се защити, но тогава бил наръган в гърдите с нож,чиято дължина на острието надхвърля 25 см. По време на огледа стана ясно, че пострадалият, който е с опасност за живота, е бил също въоръжен с подобен нож. Мъжът е настанен с опасност за живота в УМБАЛ – “Бургас”.

 

 

От МВР съобщиха, че вече са задържани трима криминално проявени бургазлии - на  34 г., 35 г. и 38 г. Служители на “Криминална полиция” работят по установяване на прекия извършител на деянието.

По първоначални данни причина за инцидента са неуредени междуличностни взаимоотношения. 

Мъжът е добре познат на полицията. Свидетели разказват, че нападателите са имали и бухалки.

Предстои изземването на видеозаписи от близко разположени до местопроизшествието камери. Работата по случая продължава от служители на отдел “Криминална полиция”. Нападнатият е криминално проявен. Той е осъждан за широк спектър от престъпления – грабежи, кражби, наркотици. Живеещите в центъра на града са шокирани от бруталното нападение посред бял ден. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.