Има ли любов в живота си и как се вдъхновява

Той е сред най-провокативните личности в България, известен е с острия си и на моменти хаплив език, но в дълбините на душата си е успял да скрие истинската си същност. Далеч от суетата, в дома му - неговият храм, той пише поезия и композира музика, а вдъхновението му е любовта. Наскоро той реши да изрази своя богат вътрешен свят в първия си самостоятелен концерт “Самотен”. 

Той споделя, че е усетил възхищението на публиката. "То не спадна през цялата вечер, хората ръкопляскаха през цялата вечер", спомня си той. Неговият специален човек се нарича Карли и живее в Лондон. "Той е една хубава емоция в живота ми. Той е моето вдъхновение, моята музика, много специален човек за мен", искрен е Минчев.

Евгени Минчев: Правя политически пиар от 25 години

По думите му песента "Обичам те" е вдъхновен от любовта. "Хората не са свикнали на тази дума, а тя се повтаря толкова често в текста, защото хората трябва да бъдат научени да казват "обичам те", категоричен е певецът.

Минчев разкрива, че не е самотен. "Имам пълноценен и динамичен начин на живот. Текстът на песента "Самотен" не е писан за мен. Обграден съм с хора", казва още той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.