Шанън Рут твърди, че е станала жертва на насилие след концерт на групата във Вашингтон

Звездата от Backstreet Boys Ник Картър е обвинен в изнасилване на жена с увреждания. Предполагаемата жертва Шанън Рут твърди, че посегателството срещу нея е извършено през 2001 г. след концерт на групата във Вашингтон.

На пресконференция, жената, която вече е на 39 години, разказа, че Ник я поканил в караваната си, докато тя чакала на опашка за автографи. Тогава Рут била на 17. Тя страда от аутизъм и детска церебрална парализа. Казва обаче, че преживяното насилие ѝ е причинило повече психически травми, отколкото заболяванията ѝ.

След смъртта на брат си: Ник Картър от Backstreet Boys се разплака на сцената (ВИДЕО)

Рут казва още, че по времето на предполагаемото посегателство е била девствена. След като я поканил в караваната си, певецът я почерпил с „червен коктейл”, в който тя подозира, че имало и алкохол. След това я отвел в банята и я принудил да прави орална любов с него, а малко по-късно я изнасилил в спалнята си.

Жената признава, че повече от 20 години не е разказала за случилото се, защото Картър я заплашил, че ще съсипе живота ѝ и подчертал, че дори да проговори, никой няма да ѝ обърне внимание.  Сега обаче Рут решила да разкаже историята, за да „предпази други момичета от Картър”.

Почина певецът Арън Картър

Адвокатът на звездата – Майкъл Холц, категорично отрече обвиненията, пише Daily Mail. „Тези твърдения са не само правно нищожни, но и абсолютно неверни”, казва защитникът. И добавя, че от няколко години насам Рут е „манипулирана да повдигне фалшиви обвинения срещу Ник и във времето те многократно са се променяли”.

„Никой не бива да бъде правен на глупак, публично, пред медиите, докато всичко това е режисирано от един опортюнистичен адвокат”, заявява още Холц.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.