Легендарният нападател лично съобщи решението си

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев напусна клуба. Легендарният нападател лично съобщи решението си. Заедно с Пенев от клуба си тръгват спортният директор Радослав Здравков и главният селекционер Методи Томанов, предаде БГНЕС.

"Бих искал да информирам футболната общественост, че взех решение да напусна поста старши треньор на ЦСКА 1948. Същото се отнася за спортния директор Радослав Здравков и главния селекционер Методи Томанов. Клубът реши да промени начина на управление в спортно-техническата част и смятам, че при тези обстоятелства вече, не съм им необходим. Всякакви други спекулации са излишни", гласи официалното изявлението на Пенев, адресирано до медиите.

Пенев е начело на ЦСКА 1948 от края на май тази година. Под негово ръководство отборът от Бистрица направи силен есенен полусезон, като заема трето място в efbet Лигата и достигна до четвъртфинал за Купата на страната. Тимът е в серия от от 10 поредни мача без загуба във всички турнири, като допусна едва две поражения в 20 официални срещи тази есен. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС