По думите й има реален шанс да се приемат законите за съдебната реформа до края на този парламент

„След изборите не може да бъде съставено правителство под формата на коалиция. Възможно е експертно такова”. Такова мнение изрази в ефира на „Събуди се" Рая Назарян от ГЕРБ. 

„ГЕРБ е единствената политическа сила, която състави и внесе за гласуване кабинет, съставен от експерти, който можеше да изведе държавата от кризите във всеки един сектор. Вътре нямаше политически фигури”, уточни депутатът.

Според нея моделът на отрицание който се разиграва последните 2 години, трябва да бъде прекратен. Трябва да се търсят точките, които сближават партиите, смята Назарян.

„На последната среща Нинова попита дали искаме да имаме редовен кабинет. Този въпрос е много закъснял”, смята още депутатът. Според нея обаче в началото на 48-ия кабинет левицата е проявила политическа мъдрост за избора на председател на НС. По думите й има реален шанс да се приемат законите за съдебната реформа до края на този парламент.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.