Владислав Панев от ДБ потвърди, че вече се коментират имена

Остават девет месеца до местните избори. Организацията "Екипът на София" се присъединява към разговорите  с "Продължаваме Промяната", „Демократична България” и „Спаси София” за обща кандидатура на вота в столицата. Формациите имат за цел да създадат коалиция за по-добро управление на общината през следващите 4 години.

„За нас е важно тази коалиция да включва и по-широко експертни организации като нашата и квартални общности, които на място се борят, знаят какви са проблемите в кварталите в София. Много хора могат да бъдат кандидат за кмет - не е моментът, в който аз бих могъл да кажа дали съм, или не съм, или който и да било да казва. Момент е да кажем, че ще работим заедно по определен подход и оттам да изберем най-подходящия човек и екип, който действа за подобряване на средата в София”, заяви ръководителят на "Екипът на София" арх. Любо Георгиев.

Владислав Панев от ДБ потвърди, че вече се коментират имена, но отказа да разкрие кои. „Рано е да се говори за това, но може да бъде и далеч от партиите и познатите имена в политиката”, загатна Панев.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.