Това ще стане, ако инвестираме в подпомагане на малки и средни предприятия, смята той

Цените на българските продукти може да паднат поне с 15%. Това ще стане, ако инвестираме в подпомагане на малки и средни предприятия. Така ще елиминираме голяма част от тежестта, която оскъпява крайния продукт чрез логистични и доставни разходи, каза за "Твоят ден" Стоян Михалев от коалиция "Продължаваме Промяната" - "Демократична България".

Петков: Ще предложим правителство с позитивна политика

"Главният прокурор е "свещена крава" и трябва да бъде пазен, защото е гарант за неприкосновеността на модела "Борисов". Самата институция главен прокурор е комунистически рудиментарен орган, останал от едни други времена. Може би той изобщо няма място след промените в Конституцията. Очевидно прокуратурата е била използвана за политически чадър", смята той. 

По думите му излишъците от бюджета ще бъдат разпределяни с решение на парламента. "Инфлацията в България вече тръгва надолу и ЕЦБ вдигна лихвите. Създадохме зърнари и латифундисти, които прибират европейските средства за сметка на малкия производител, който едва оцелява", заяви Михалев. 

Според него България трябва да обяви Русия за терористична държава. 

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.