На какво се дължи успехът му

Известният готвач  Иван Звездев се срещна с екипа на „Социална мрежа” на едно от любимите си  места- Панчаревското езеро в София. Разказа на какво се дължи успехът му в професията.

„Който лежи, какъвто и късметлия да е, нищо няма да направи. Трябва и много труд. Вярваш в това, което вършиш и искаш да постигнеш, те нещата се случват”, сподели Иван Звездев.

Едни от най-големите му мотиватори са близките му.

„Три гърла като храниш, трябва да се стараеш да са доволни и щастливи. И като ме подкрепят и ме обичат и аз ги обичам. Жена ми е доста силна и ме подбутва сериозно, понякога и ме подритва, ако не се държа прилично. Тя много ми помага”, разказа още готвачът.

Звездев споделя още, че обикаля България с кемпер, тенджери, тигани и много мощен котлон.

„И задължително два казана за курбани, защото хората много обичат курбани. За да се събере материал за 500-600 души трябва посуда и то стабилна”, уточни готвачът.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.