Мартин Цолов

Мартин Цолов

В ролята на бунтаря в семейството Иво

Едва на 14 години, но Мартин Цолов вече има сериозна кариера като актьор. Още от първи клас се занимава с театър, а сега играе в “Азарян“. Героят му Иво е лидер и в училище и в семейстото, но ще се сблъска със силния характер на Ека.

Иво е средният син на Христо. Той е мъжкият вариант на Ека – роден лидер и бунтар, цапнат в устата и способен да изразява мнението си. Освен това Иво е забавен и това винаги му помага да се измъкне от шамарите на баща си след поредната беля, която е направил.

Иво е истински лидер на своята училищна банда. С момичетата се държи пренебрежително или подигравателно, но всичките му действия всъщност прикриват чувствителния му характер.

Страхува се от идването на момичетата в къщата им и е готов на всичко, за да запази мъжкото царство, което имат с братята и баща си. Той също има склонност да обвинява Христо за случващото се, а в училище се опитва да скрие, че новата съученичка Ека е новата му сестра.

Борбата за надмощие с Ека изразява, като наговаря съучениците си да не общуват с нея и да не я канят на общите им сбирки. Тя обаче също умело отвръща на опитите му и го злепоставя във всяка удобна ситуация.