Мартин Желанков

Мартин Желанков

В ролята на добрия и стеснителен Мартин

Синът на Албена Михова е Мартин и в истинския живот, но там е Желанков. Учи се в школата на майка си и е изненадан, че го избират за ролята. Най-големият син Мартин харесва Деспина, но цялата тази любов изглежда много сложна и невъзможна, защото му е сестра. Не знае какво да прави с чувствата си.

Мартин е най-големият син на Христо. Той е футболист в отбора, който баща му спонсорира и Христо залага големи надежди на него. Марто обаче не обича да си дава много зор на тренировки и е сигурен, че с талант и късмет нещата просто ще се случат и без да дава всичко от себе си. Той не е типичният български футболист. Добро момче е, а в отношенията си с момичетата е стеснителен и неуверен. Влюбен е в Деспина, но възможността за връзка с нея му се струва много невъзможна и ужасно сложна заради факта, че Деси му е нещо като сестра.

В отношенията с братята си Марто е нещо като техен ментор. Много ги обича и се опитва да възпрепятства лудите хрумки на Иво, но в същото време не се сдържа и става съучастник в тях.

Няма против промяната в живота на семейството му, още повече след появата на Деси в дома му. Цялата му енергия е насочена в това да я впечатли, въпреки че не знае какво точно да прави с чувствата си към нея.