Дария Хаджийска

Дария Хаджийска

В ролята на Елена-Кристина (Ека)

Едно от откритията на сериала е Дария Хаджийска. Тя е само на 12 г. и вече има своя телевизионен дебют. Гледаме я като Елена – Кристина (Ека). За разлика от Деси, която е по-събрана и мълчалива, Ека е екстровертна и устата. Роден лидер. Изказва мнение по всеки въпрос, често е иронична и хапе с думи тези, които я провокират. Умее да бъде забавна.

Ека е малката дъщеря на Лили. За разлика от сестра си тя е роден лидер. Екстровертна и устата, Ека има силно развито чувство за справедливост и не се притеснява да изразява мнението си. Изключително привързана към майка си, Ека говори с нея като с приятелка и много цени времето, което двете прекарват заедно.

Мечтата на Ека е да стане певица и въпреки че не пее особено добре, тя е много артистично момиче. Промените в живота на семейството също ѝ носят някои страхове, най-големите от които са да не загуби времето с майка си и да успее да се наложи като лидер в новия си клас и обкръжение.

Най-сериозен опонент в новия живот на Ека е Иво – средният син на Христо. Двамата не спират да водят борба за надмощие, но тя е по-умната от двамата и често го посича с безкомпромисна ирония.