Кирил Ефремов

Кирил Ефремов

В ролята на Христо

Кирил Ефремов изгрява на телевизионния екран още на 15 годишна възраст в “Коктейлите на Влади“. Пътят му минава през НАТФИЗ, театъра и киното, за да стигне до “Ние, нашите и вашите“. Той играе Христо - свестен, добряк, темпераментен. Понякога реагира малко по-разпалено, но бързо му минава. За разлика от Лили, Христо е свикнал на ергенския безпорядък. В неговия мъжки свят да е чисто и подредено не е най-важното - факт, който вещае сблъсък със стремежа на Лили да има ред и чистота.

Христо е почтен и добър мъж на средна възраст. В миналото е бил юноша на "Славия" и очакванията към него са били изключително високи. За съжаление преживява тежка контузия, заради която прекратява футболната си кариера, но любовта му към играта остава и в настоящето е нещо като спонсор на местния футболен отбор, който играе в зоновите групи. Непосредствено след края на футболната си кариера Христо губи родителите си в катастрофа, а за него започва да се грижи по-големият му брат Обзор. Двамата със Зорко наследяват семейния бизнес – заведение за хранене.

След заминаването на първата му любов Лили, Христо се жени за друга тяхна приятелка, от която има трима сина. За съжаление съпругата му също си отива, а след всички тежки загуби Христо е изключително привързан към синовете и брат си. Въпреки добрата си природа Христо е строг баща на синовете си, но само за да ги предпази.

Макар да е природно интелигентен, животът на Христо се е стекъл така, че той не е успял да завърши висше образование и има лек комплекс за интелекта и културата си.

Голямата любов на живота му е Лили и той е готов да направи всякакви компромиси в името на успешното им общо съжителство. След възраждането на любовта му с нея, основните цели на Христо са двамата да бъдат щастливи заедно с петте им деца. Семейството да остане единно, а в личен план да се развива интелектуално, защото животът не свършва на 40 години.