Даниел Ангелов

Даниел Ангелов

В ролята на Никола Божинов

Актьорът от Народния театър и познат от “Хъшове“, Даниел Ангелов влиза в ролята на директор Божинов. Освен това той е и баща на най-малкия участник в сериала – Симеон Ангелов, който влиза в ролята на Вили. Божинов е човекът, който завижда най-много на Христо за Лили и ще прави всичко възможно, за да развали отношенията на Иванови.

Никола Божинов е съблазнител, красавец, чаровник. Наслаждава се на ергенския си живот. Обича да ходи стилно облечен, да зализва коси с лак. Харесва скъпи напитки, лъскави ресторанти, луксозни стоки. Умее да омае една жена. Егоцентричен и консуматорски настроен към връзките. Липсва му емоционална дълбочна. Има алергия от думата "обвързване“.

Работата му като директор на Лицея му дава контакти с много заможни и влиятелни хора. Често завоеванията му са майки на ученици, които директорът Божинов прелъстява бързо и дискретно.
Човек на живота – работи, за да живее, а не обратното.

С Христо се познават от деца, между тях е имало конкуренция за вниманието на Лили, но тя е предпочитала Христо. На пръв поглед двамата са в добри отношения, но тази конкуренция никога не е преставала. Сега, след завръщането на красивата Лили в България, Божинов отново се амбицира да я спечели.За него да я свали е въпрос на лична чест.

Той винаги е бил красавецът на квартала. Първи е имал колело, после мотор, после кола. Първи е спал с жена. Никола Божинов обича да е първи и не може да допусне, че няма да успее да съблазни Лили. Фраза, която го дефинира: "Нека да вечеряме заедно тази вечер и ще ти разкажа!“.