Рени

Рени

Само с обич искам да живея, Любовта ще спаси света, Вярвай в себе си и ще успееш

Опиши себе си с няколко думи: състрадателна, отдадена на децата и професията си, положително настроена, усмихната, добра и отзивчива.

Най-добрите думи, които са казвали за теб? „Лепа българка“, „Най-усмихнатата певица“

С какво се гордееш? Гордея се с децата си, че съм отгледала две прекрасни момчета. Надявам се един ден да станат дойстойни мъже. Гордея се, е съм изпяла едни от най-хубавите си песни останали във времето.

Ако можеше да върнеш времето назад какво би променил/a? Бих променила това да не бъда толкова доверчива и сляпо вярваща на хората.

Трите неща, без които не можеш да живееш в къщата /предмети/ Не робувам на предмети.

Колко време на ден отделяш за външния си вид? Половин час.

Какво те кара да си изпускаш нервите - разкажи конкретна случка. Неточността в отношенията и ако някой е бавен, това ме изнервя, но чак не си изпускам нервите. Не харесвам хората които са бавни, хората които закъсняват.

Коя е най-драматичната раздяла в живота ти? Най-драматичната е тази която преживявам в момента –разядялата с бащата на децата ми.

Трите филма и трите книги, които те описват като чвоек - кои са и защо те описват. Обичам да чета любовни романи, които ме пренасят в едни романтични и истински чувства между хората. Обичам да гледам комедии, които ме забавляват и могат да ме накарт да се отпусна от ежедневието. Да не ме натоварват.

Море или планина? И двете но планината предпочитам през лятото защото не обачим зимата като сезон. А морето обичам да го съзерцавам, не обачим да се пека на плажа.

Купон с танци или вечеря на свещи? Защо? Зависи от настроението ми. Ако съм ромянтично настроена ако имам човек до себе си естествено ще предпочета вечеря на свещи.

Колко често плачеш? Скоро не ми се е случвало да плача защото трябва да бъда силна за да бъда опора и пример за децата си. Да успявам да полагам всички грижи за тях.

Кое е нещото, което те развеселява за секунди? Когато ме целуват децата когато са нежни към мен дори и да съм в лошо настроение това ме кара да се чувствам по добре и да се усмихна.

Кой е най-големият ти страх? Страх ме е от природни бедствия само срещу природата не може да вървим.

Ако трябва да се лишиш от шоколад, алкохол или кафе кое ще жертваш?

Алкохол.

С какъв гардероб влизаш в къщата ? От всичко по много. Тоест имам както и удобни всекидневни тоалети, така и сценични тоалети ако ми се наложи да пея.

По пантофи или с обувки ще живееш в Къщата? Зависи от случая но имам и пантофи за лежерните и приятни разговори и обувки за купоните които се надявам да ни организират.

Лидер или страничен наблюдател ще бъдеш в Къщата? В живота по принцип винаги съм била лидер но за да не вляза в директни конфликти съм готова да бъда толератна.

 

Има ли мисия, която ще откажеш да изпълниш? Ако да, каква е тя? Смела съм, не бих отказала нито една мисия не бих предала съкваритантите и отбора си. В живота съм се сблъскала с много неща не съм глезла. Влезам с много любопитство и с големи очаквания от мисиите и приятелите които ще открия в новия сезон на ВИП Брадър.