Дария Симеонова

Дария Симеонова

В ролята на Наталия, PR на болница "Свети Кирил"

Дария Симеонова е красива, обаятелна и много талантлива актриса. Само на 26 години, тя вече има редица роли в театъра и киното. Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов” в класа на проф. д-р Атанас Атанасов през 2011 г., а година по-късно става част от трупата на Театър "София”. Има две номинации за ИКАР – през 2014 г. за главна женска роля и през 2015 г. за поддържаща женска роля, както и номинация за Аскеер през 2015 г. за изгряваща звезда.

В сериала "Oткраднат живот” Дария влиза в ролята на Наталия – PR на МБАЛ "Свети Кирил”. Героинята ѝ е амбициозна и напориста млада жена, която следи отблизо всички служители на болницата и не пропуска да си докара дивиденти от определени ситуации. Работата ѝ я поставя доста често в центъра на задкулисните борби за власт в болница “Свети Кирил”, а присъствието на майка ѝ сред лекарите усложнява личния ѝ живот, тъй като двете са имали проблемни и криещи много тайни отношения в миналото.

Самоуверената Наталия смята, че любовта не съществува, а мъжете са просто част от добре прекараното време, но преживява промяна след срещата си с  Алекс Василев, към когото изпитва дълбоки си чувства. За да има връзка, трябва да има взаимност и споделена любов – това е най-трудният урок, който Наталия научава. След поредица от опити да достигне до сърцето на Алекс, тя разбира, че единствената му любов е Биляна, а тя самата трябва да намери свой път към щастието. 

Наталия намира утеха за разбитото си сърце в отношенията си с Калин Генадиев, чиито живот също е преобърнат от появата на д-р Василев. С времето младата жена проумява, че понякога любовта е по-близо, отколкото предполагаме и между нея и Калин има нещо повече от мимолетна авантюра. Дали този път съдбата ще бъде на нейна страна? Не пропускайте "Откраднат живот: Критична точка” по NOVA.