Луиза Григорова

Луиза Григорова

В ролята на д-р Вяра Добрева

Чаровната актриса Луиза Григорова, позната с въздействащите си роли на театралната сцена и в телевизионния ефир, ще облече лекарската престилка в трети сезон на хитовата продукция. 

"Имам възможност да вляза в успешен проект със страхотен екип. В МБАЛ "Св. Кирил" героинята ми ще бъде коремен хирург. Името й е Вяра Добрева – символика, която представя този прекрасен за мен образ", разказва актрисата, загатвайки появата на още един нов персонаж, който ще се появи в лицето на друго попълнение в каста. "Медицината е тема, която дълбоко ме вълнува", разкрива Луиза, която мечтае за лекарската професия наред с актьорското призвание.

Нейната героиня д-р Вяра Добрева беше в центъра на някои от ключовите събития в "Откраднат живот: Възмездието". Надпреварата ѝ с д-р Борис Тасев, с когото се познава от дълги години, за място в екипа на болница "Св. Кирил" често ескалираше и довеждаше до опасни ситуации, но техните отношения преминаха през много метаморфози. Вяра се озова в любовен триъгълник с приятеля си и д-р Стилянова, който промени живота ѝ. Каква ще е развръзката на историята на Борис и Вяра? Ще научите в "Откраднат живот: Критична точка" тази пролет по NOVA.