"Мерцедес"-ът на Радева не спрял на стоп палка

В бясна гонка с първата дама Десислава Радева влезли две патрулки на столичното Шесто РПУ.

Колата с президентшата не се подчинила на стоп палката им, според "24 часа". Преследването се разиграло вчера вечерта в софийския кв. "Бояна". Полицате опитали да спрат "Мерцедес", подали знак с палка, но колата продължила с мръсна газ.

Последвало преследване, при което колата била настигната.За изненада на полицаите зад волана била първата дама Десислава Радева. Президентшата била сама в колата, съобщиха от вестника на сайта си.

Минути след това информацията бе променена, като според написаното "Мерцедес"-ът бил кола на НСО, управлявана от шофьор на службата, а Десислава Радева се е возела в нея.

Самата Радева не шофира, защото през 2014 г. книжката й е изтекла, твърдят нейни близки.

 

Проверката показа: МВР и НСО отрекоха да е имало гонка между автомобила, в който се е возила Десислава Радева, и полицейския патрул. Автомобилът на Радева бил спрян за превишена скорост и най-вероятно служителите на МВР не са разпознали, че това е кола на НСО. Назначена е проверка по случая. Засега от НСО  коментират единствено, че ще накажат своите служители, ако бъде установено неспазване на правилата.