Всеки, който желае да дари кръв за него, може да го направи до 18 ч.

Кръвният център в Бургас ще работи до 18 ч. днес

Бургаски ученик е бил пребит брутално от връстник преди няколко дни пред дискотека в морския град. Това научи Флагман.бг от отлично информирани източници.

18-годишният Илия Стоянов е стоял пред нощно заведение, зяпнал телефона си, когато друг младеж минал покрай него и без да е бил предизвикан, започнал да го налага.

Бургазлията, който е 12-ти клас в Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров", е пострадал много тежко от ударите. 18-годишният пациент е получил травми в областта на лицето – има фрактура на челюстта и носа, опериран е от началника на УНГ-отделението д-р Даниел Петков, в момента се намира в реанимацията и има опасност за живота му.

Извършителят на бруталния побой също е установен и разпитан от полицаите, научи Флагман.бг. Това е млад мъж, футболист.

Всеки, който желае да дари кръв за него, може да го направи до 18 ч. днес. Дори събраното количество да бъде повече, кръвта ще се използва за други нуждаещи се. 


Ръководството на УМБАЛ Бургас изказва благодарности на Районния център по трансфузионна хематология Стара Загора и на неговия директор д-р Петя Матеева за светкавичната реакция и осигуряването на първоначалните количества кръв.

Проверката показа: 18-годишният Илия е със счупен нос, а не челюст.