Актьорът стана известен с участията си в продукциите на „Дисни“ – „Наследниците“ и „Джеси“

Салма Хайек, Адам Сандлър, Мейсън Кук и още много звезди и фенове на Камерън Бойс изразиха съболезнования след смъртта му. Актьорът почина само на 20-годишна възраст.

В официално съобщение близките на Бойс съобщиха, че той е починал в съня си след пристъп в резултат на дълготрайно боледуване.

Камерън Бойс стана известен с участията си в продукциите на „Дисни“ – „Наследниците“ и „Джеси“.

Дебюта си в киното прави на 9 г. с роля във филма „Огледала“. Партнирал си е със Салма Хайек и Адам Сандлър в поредицата „Дърти хлапета“. Бойс щял да участва и в новия сериал на HBO „Мистър Флетчър“, който тръгва на екран тази есен.

Освен с филмовата кариера, в последните години от живота си той е известен и с благотворителните си каузи.

„Още от ранна възраст имаше силното желание на променя човешки животи с хуманитарна работа. Той винаги е искал да сподели невероятния си талант със света“, отбелязаха от „Дисни“.

„Толкова млад. Толкова сладък. Толкова забавен. Най-талантливото дете. Обичах това хлапе. Благодаря ти, Камерън, за това, което ни даде“, написа Адам Сандлър в Туитър.

 

„Беше чудесно момче“, отбеляза актьорът Мейсън Кук.

„За мен беше чест да играя майката на Камерън в двете части на „Дърти хлапета“. Той беше талантлив, мил и вдъхновяващ“, написа актрисата Салма Хайек в Инстаграм профила си и сподели снимки с младия актьор.

Бойс беше много популярен в социалните мрежи, като само в Инстаграм акаунтът му има над 13 млн. последователи.