Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. Сега
    08:55

    Най-приказният ден – романтика, комедия, семеен /п/

    За да спасят от затваряне местния общински център, а с него и празничния дух, Дарси и Ейдън се отправят на вълшебно пътешествие, където неочакван гост ще обедини всички за един незабравим празник.
  2. 12:50

    Вътрешен град – трилър, криминален, драма

    Драматичен трилър, който разнищва дълбините на претоварената наказателна съдебна система в Лос Анджелис. Дензъл Уошингтън е Роман Дж. Израел - енергичен, идеалистичен адвокат, чийто живот се преобръща вследствие на бурна поредица от събития, които водят необходимостта от крайни действия.
  3. 15:20

    Ваканцията – романтика, комедия

    След поредица от любовни разочарования англичанката Айрис и американката Аманда се договарят всяка да прекара Коледа в дома на другата. И двете преживяват лек културен шок, и двете се забъркват с мъж. Сега трябва да решат какво да правят с новите си връзки, тъй като предварително уговореният срок за размяната изтича.
  4. 18:10

    Такси – екшън, комедия, криминален /п/

    Опитният разносвач на пица Даниел най-накрая сбъдва мечтата си да кара такси. Притиснат от полицията за огромно нарушение на скоростта, той ще помогне на непохватния инспектор Емилиен, който не умее да шофира, да тръгне по следите на германски банкови обирджии.
  5. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 3

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  6. 21:00

    Мисията невъзможна: Разпад – екшън, приключенски, трилър

    Итън Хънт (Том Круз) и неговият екип започват опасна надпревара с времето, след като мисия се обърква.
  7. 00:05

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 3 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  8. 01:05

    Нито звук 2 – трилър, ужаси, фантастика

    Принудени да се впуснат в неизвестното, семейство Абът бързо разбират, че съществата, които ловуват чрез звук, не са единствената заплаха, която дебне отвъд пясъчната пътека…