Откраднат живот: Възмездието

Мария Каварджикова

Мария Каварджикова

В ролята на Евгения Генадиева

Носителката на две награди "Аскеер” за главна женска роля Мария Каварджикова е в ролята на Евгения Генадиева. Скромна жена и добра съпруга на директора на МБАЛ "Свети Кирил” д-р Генадиев, когото дълго време не успява да дари с наследник. 

Евгения няма общо с лекарската професия, но целият ѝ живот е свързан с нея заради любимите й мъже – съпруга и сина й. Тя се радва за професионалните успехи на любимите си мъже и преживява с тях всяка загуба, но има нещо, което не знае. Една голяма и тъмна тайна тегне като прокоба над семейство Генадиеви – любимият ѝ и дългоочакван син не е нейна рожба. Евгения отглежда като свой син Калин, но без да знае, развива силна симпатия и привързаност към истинското си дете – Александър, който става хирург в болницата. 

Жени е изцяло отдадена на семейството си. Това е и причината да води битки с общинските съветници, които се опитват да се домогнат до позицията на мъжа й Иван Генадиев и да бди като майка-орлица над Калин. Жени усеща, че във въздуха витае истина, която й е убягнала през годините, но разбира част от нея едва със съобщението на д-р Кръстева, която предупреждава Генадиев, че синът му е жив. Сега съпругата му ще трябва да извърви пътя до истината и да покаже на съпруга си и на света, че не е толкова ранима и може да се справи с живота и неговите трудности.