Непростимо

Понеделник – петък, 2.00 ч.

За сериала

Непростимо

Непростимо
Lo imperdonable

2015 / Мексико
Драма

Режисьор: Моника Мигел и Адриан Фрутос по сценарий на Каридад Браво Адамс
В ролите: Ана Бренда, Иван Санчес, Гретел Валдес, Серхио Сендел, Клаудия Рамирес и др.

Мартин Сан Телмо пристига в малко и отдалечено селце, наречено Мина Ескондида, където неговият любим полубрат – Деметрио, живее и работи в една мина за добив на злато в региона. При пристигането си Мартин открива, че Деметрио се е самоубил, след като сърцето му е било разбито от една амбициозна и безсърдечна жена, която се е подиграла с него.

Малко по малко, благодарение на жителите, които в началото са били просто любезни с него, а по-късно са се превърнали в негови приятели, Мартин успява да събере улики за събитията, които са довели Деметрио до тази трагедия. Следите го отвеждат до град Мексико, имението на милионерите Прадо-Кастело, които са собственици на най-големите и важни бижутерии в страната. Според информацията, която Мартин открива, жената, заради която Деметрио си е отнел живота, живее точно в тази къща, а името ѝ започва с буквата В – брат му е оставил след себе си едно колие с инициала В и името Прадо-Кастело гравирано върху него.

Мартин се запознава с две млади жени в къщата, чиито имена започват с В – Вероника и Вирхиния Прадо-Кастело. Двете са племенници в семейството на богатия собственик. Вирхиния е невинна и нежна, а Вероника – силна и смела. Без да знае коя от двете е виновната, Мартин, излъган след поредица от съвпадения и слухове, решава, че жената, която търси, е Вероника. Той започва да реализира своя план за отмъщение: първо да ухажва Вероника, после да я съблазни и дори да я подтикне да се влюби в него, за да ѝ предложи брак, а тя да не може да му откаже…

„Непростимо“: Понеделник – петък, 2.00 ч. по NOVA