За сериала

Братя

Заплетени криминални сюжети, драматични любовни линии и вълнуващи обрати очакват зрителите на NOVA през септември.

Новият криминален сериал разказва за ожесточената семейна война, която избухва между двама братя - следователя Борис Донков и неговия брат – бизнесмена Драгомир Донков. От най-верни и добри приятели, двамата е превръщат в непримирими врагове. Единият тръгва по трънливия път на отмъщението, а другият няма да се спре пред нищо, за да достигне до истината.

Тяхната опустошаваща битка променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им, а залогът във войната е безценен - сърцето на Лора, жената в която и двамата са влюбени.

Причината за разрива във взаимоотношенията им се крие в миналото. Минало, което и двамата се опитват, но така и не успяват да забравят. 

В главните роли в „Братя“ по впечатляващ начин се превъплъщават: актьорите Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други. 

Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха и на комедийната поредица „All Inclusive“. Сценарият на новата криминална драма е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.

Не пропускайте новия вълнуващ криминален сериал „Братя“ от понеделник до петък в 22:30 ч. в ефира NOVA.