All Inclusive - сезон 4

За сериала

All Inclusive - сезон 4

Приятелските фамилии Чобанови и Сиромашки се отправят на поредната си незабравима ваканция, а морският курорт ще се превърне в сцена на един от най-забавните сезони на хитовата семейна комедия, която обещава още повече смях и настроение. Любимите герои смело тръгват с деца на море, но дали ще се справят с невероятните перипетии по време на лятната почивка или те ще ескалират в още по-комични ситуации. 

В четвъртия сезон на комедийната поредица зрителите ще видят любимите актьори Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Явор Борисов, Петър Калчев и Юлиян Малинов. А в новите епизоди към тях се присъединяват и още талантливи актьори – Димитър Живков, Елена Василева, Яна Огнянова и много други.

Вълшебни спомени за детството зрителите ще си върнат и благодарение на очарователната детска банда, готова за весели приключения, в която ще се включат Силвестър Велячки, Дебора Жечева, Виктор Попов и Михаела Горанова.

Продуцент на сериала “All Inclusive” е Краси Ванков („Hidalgo Productions“), режисьори са Боя Харизанова и Александър Косев, а сценарият е дело на Иван Ангелов и Борис Борисов. Оператор е Борис Луканов, музиката е на композитора Марио Балтаджиев.

Гледайте четвъртия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ от 17 септември по NOVA.