За сериала

Братя - сезон 4

Новите епизоди на криминалната драма ще останат верни на традицията за високо напрежение и неочаквани обрати в действието. Основната тема ще бъде посветена на свободата да избереш собствения си път и да го отстояваш с всички възможни средства. Това ще бъде сезонът на манипулациите и задкулисните игри, а съдбата зловещо ще настрои героите всеки срещу всеки, без да са сигурни кой е приятел и кой враг.

Зрителите ще разберат какво се случва с Денис Топал, който се спаси на косъм в смъртоносната престрелка във финалния епизод на миналия сезон и какъв обрат е приготвила съдбата за неговия баща – завърналият се от небитието Филип Карамитев и новата му половинка – опасната Юлия Опланчик. Как героите ще продължат живота си след фаталната престрелка, какво ще предприеме другия брат – Александър Акарди и бременната Ива Йосифова, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата.

В четвъртия сезон към звездния каст на „Братя“ ще се присъединят обичаната актриса Неда Спасова, както и още много талантливи актьори като Веселин Калановски, Веселин Петров, Анастасия Левордашка и Гринго-Богдан Григоров.

В главните роли ще видим отново Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Мартин Димитров, Искра Донова, а също така Тодор Танчев, Стела Ганчева, Мартин Петков, Даниел Ангелов, Лора Христова, Сара Драгулева, Елеонора Иванова, Тигран Торосян, Радослав Владимиров, Филип Гуляшки и др.

Продуцент на „Братя“ е Краси Ванков (Hidalgo Productions), а сценаристи – Невена Кертова, Георги Иванов, Екатерина Цветанова-Христова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски и Неда Филчева. Режисьори на четвъртия сезон са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев. Саундтракът на поредицата е специално създаден от композитора Марио Балтаджиев.

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!