За предаването

Новините на NOVA

 

Горещи репортажи, живи връзки, ексклузивни кадри, гости в студиото и специални рубрики дават пълната и обективна картина на важните теми от света и страната. Лица на централната емисия на Новините на NOVA са две изключително силни двойки водещи, доказани професионалисти.

До един от най-утвърдените и ерудирани телевизионни водещи в България – Николай Дойнов, застава едно от най-обичаните и разпознаваеми телевизионни лица у нас – водещата Ани Салич. Двамата представят представят важните и интересни събития в Новините на NOVA всеки делничен ден от 19.00 ч. и 23.00 ч.

Другата двойка водещи на Новините на NOVA са Даниела Тренчева и Христо Калоферов, които водят новинарските емисии през уикенда. Те са добре познати на зрителите и неизменна част от новинарския екип от дълги години. Невена Василева запознава зрителите с Новините на NOVA в 12.00 ч., а Богомил Грозев и Надежда Узунова водят следобедната и късната емисия.

Най-важното от света на спорта поднасят Йоана Гочева, Виолета Асенова и Петър Стоянов, а лица на Времето на NOVA са Деси Банова, Никол Станкулова, Гери Малкоданска.

Свържете се с нас на имейл: novinite@ntv.bg или телефон: 02/ 80 50 111