За предаването

Национална лотария

 

30 минути награди за над 2 милиона и 500 хиляди лева. Това може да се случи само в най-щедрата телевизионна игра в ефира – Национална лотария. Шоуто, което раздава невиждани награди и често се превръща във "виновник” за сбъдването на мечтите на своите участници.

Игрите "На крачка от късмета”, "Сейфове”, MEGA JACKPOT са само част от възможностите за участниците да си тръгнат с колкото е възможно по-голяма сума.

Национална лотария е единствената игра, в която всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 1 000 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да си купят лотариен билет на Национална лотария – "Сбъдни мечтите си", "Лото+", "Златната 7", "Мечтаният дом", "МЕГА МИЛИОНИ", "Печалба за цял живот", "Кеш х 10", "Кеш х 20", "Кеш х 50", "Лото 6 от 47", "Перфектният подарък", "Супер Лото+", "Златното съкровище", „Карибско съкровище“, “Златната мина“, “Коледен календар“, „Подаръци всеки ден“, "Двойни печалби", "Околосветско пътешествие", "Двойно кафе", "Silver & Gold", "Диамантена 7" или да участват в игрите “Големият джакпот”, “Лото 6 от 47” и Лото 5/35 “Златната топка”. Ако печалбата Ви е “Участие в жребии за ТВ игри”, трябва да регистрирате кода на печелившия билет или квитанция по един от следните три начина:
– в сайта www.7777.bg
– като изпратите SMS с текст кода за регистрация на номер 1077 (цена 14.4 ст. с ДДС за Мтел и Теленор и 15 ст. с ДДС за Виваком) или;
– на телефон 0700 42 100 (без добавена стойност, според тарифния Ви план) 
и да стискате палци да бъдете изтеглен.

Oт билети "Американски долари" и "3 000 000 JACKPOT" общо 120 късметлии ще се включат в предаването директно без жребий! 

Билети на Национална лотария се продават в търговската мрежа, като най-близкото място за продажба може да намерите на картата ТУК.

Национална лотария: събота, 19.30 ч. по NOVA