За предаването

Господари на ефира

 

Предаването, което винаги е безпощадно към гафовете и е най-свежият и забавен коректив на родния телевизионен ефир – „Господари на ефира”. Превърнало се в истинска институция, вече повече от 10 години шоуто е доказало своя неподражаем облик и уникален стил.

Предвождано от най-обичаните двойки водещи, „Господари на ефира” е натоварено с не една важна мисия – да среща с най-комичните и абсурдни моменти както от малкия екран, така и от обществено-политическия живот в страната; да следи зорко за справедливостта с помощта на своите репортери; да връчва най-емблематичната си статуетка „Златен скункс” на всички, заслужили признанието заради своите грешки, фалшиви обещания или провали; и не на последно място – да не пропуска да отличи добрите примери и постижения с наградата „Бяла лястовица”.

От 30 януари 2017 водещи на „Господари на ефира” са Ненчо Балабанов и Малин Кръстев. 

Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Герасим Георгиев – Геро, Румен Угрински и Малин Кръстев са титулярните водещи, които продължават да забавляват зрителите през всичките години на шоуто. Чаровните Адреналинки и отличаващите се с характерните си бели костюми репортери също са неизменна част от запазения господарски стил на „Господари на ефира”.

Продуцент на предаването е Джуди Халваджиян.

​Господари на ефира: понеделник – петък, 23.00 ч. 

Официален сайт: http://www.gospodari.com/