За предаването

На кафе

Сутрешното кафе отдавна има своята най-добра компания – тази на сутрешното лайфстайл предаване в българския ефир – “На кафе”.

През годините шоуто се  превърна в синоним на професионализъм, новаторство и лидерство.  Любимото предаване на българските дами продължава да уловя духа на времето в нас, търсейки хармония в забързания ритъм на битието. И новите декори, и обновената концепция са отговор на потребностите на съвременния човек за позитивност в динамиката на ежедневието. Студиото зарежда с настроение и глътка свеж въздух, като не пропуска да създаде пространство с най-интересните и любопитни теми и личности. Главна роля в това пътешествие има водещата Гала, утвърдила се през годините като едно от най-обичаните телевизионни лица. 

“В “На кафе” всичко е ново. От новото студио през нови неща и нови лица. Ще бъдем много позитивни и много усмихнати. Решихме да обръщаме поглед само към хубавите неща, защото лошото е навсякъде и не можем да избягаме от него, но искаме тези два часа и половина да са бягство от всичко негативно. Желанието ни е да сме позитивен остров в телевизионния ефир”, споделя Гала.

“На кафе”: понеделник – петък, 9.30 - 12.00 ч. по NOVA