Стани богат

За предаването

Стани богат

„Нека играта в „Стани богат” започне сега…”

С тази емблематична реплика започва една от най-вълнуващите телевизионни игри – „Стани богат”. С над 10-годишна история, форматът съчетава в едно знание, късмет, напрежение, шоу и адреналин. На стола на богатството са сядали хиляди участници, за да отговорят на въпросите на водещия и превърнал се в емблема на шоуто Ники Кънчев.

След края на най-емоционалния и вълнуващ сезон на „Стани богат”, в продължение на три месеца, участниците в шоуто събраха 187 500 лв. в подкрепа на инициативата на фондация Reach for Change – Game changers, или Промяната. Нова телевизия добавя към събраните средства още 13 000 лв. и по този начин дарява общата сума от 200 000 лв. за развитие на социалното предприемачество у нас и в международен план с единствената цел – подобряване живота на децата и защита на техните права. 

Инициативата Game changers в България е част от търсенето на ПРОМЯНАТА по целия свят и се осъществява в международно сътрудничество между Modern Times Group (MTG, Собственик на Нова Броудкастинг Груп) и Reach for Change. Чрез нея фондацията цели да подобри живота на децата, като открива и подпомага мотивирани социални предприемачи, да осъществят своите идеи на практика.