За предаването

Женени от пръв поглед - сезон 2

Любов от пръв поглед – защо не? Но какво ще кажете за брак от пръв поглед? Революционното документално риалити “Женени от пръв поглед“ се завръща с нов сезон в ефира на NOVA. Предаването проследява семейния живот на няколко двойки, събрани от екип експерти на принципа на професионалния matchmaking. Уникалното в предаването е, че участниците никога не са се виждали, нямат представа какъв е подбраният за тях партньор и не знаят нищо за него - дори името му, до деня на тяхната сватба. Двойките са напълно реални, преживяването им - автентично, а единственият им стимул за участие е да открият истинската любов.

В ефира на NOVA три двойки започват пътуването един към друг със сключване на реален брак. Изключително важна роля в предаването е поверена на група експерти. От самото начало те избират и свързват най-подходящите характери, базирайки се на т.нар matchmaking подход. Експертите не само ще имат трудната задача да формират двойките, но професионалният им опит и експертните им умения ще бъдат подложени на постоянно изпитание, докато проследяват, анализират и напътстват събраните от тях партньори в приключението, наречено “Женени от пръв поглед”. 

“Женени от пръв поглед“ е близък до научното телевизионен експеримент, чиито характеристики най-много се доближават до документален сериал. Двойките сключват официален, действащ пред закона брак, а техните взаимоотношения следват естествения си ход. Приказката им започва със сватба, продължава със сватбено пътешествие, след което идва  трудната част – ежедневието. Двойките се събират под един покрив и започват да разкриват и най-дребните детайли от навици, характери и предпочитания, запознават се с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което животът им поднася, ги приближава все повече до развръзката – ще останат ли заедно“, коментират продуцентите.

Не пропускайте да проследите преживяванията на младоженците, които се срещат за първи на сватбите си – вторник и сряда от 22.00 ч.