За предаването

Кошмари в кухнята - сезон 5

 

Шеф Манчев започва новата спасителна мисия за ресторантите в криза по NOVA. Новият сезон на "Кошмари в кухнята" обещава да разкаже различни истории на изключително разнообразни локации, които ще помогнат на бизнесите да оцелеят. Предаването - наръчник за ресторантьорите ще покаже какво трябва да избегнат и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават с този бизнес. За разлика от предишните сезони, които наблягат на лошата хигиена, нещата в новия сезон ще бъдат различни - шеф Манчев ще търси вкуса.

Ресторантьорството е сложен и труден бизнес, в който всяка година се хвърлят хиляди ентусиасти и хоби-кулинари. Но то изисква и спазване на много правила, невероятна дисциплина, внимателно отношение към клиентите и здравословна атмосфера в екипа.

Във всеки сезон предаването разкрива тайни от кухнята на ресторантьорския бизнес, показвайки необходимостта от съчетаването на кулинарни с мениджърски и лидерски умения. Досега шеф Манчев е обиколил повече от 30 населени места, проучвал е стотици и е помогнал на 45 ресторанта.

В новия сезон всеки управител или собственик на ресторант, който има затруднения, чувства се в задънена улица и му минава мисълта дали да не затвори своето заведение, има възможност да получи професионална помощ. За да станете част от обичания телевизионен формат, е необходимо само да се запишете за участие на имейл koshmari@ntv.bg.

Кои ще бъдат заведенията, определени от шеф Манчев като най-застрашени, и къде ще се озове екипът на предаването в новия сезон, ще проследим вече всеки четвъртък от 21.00 ч. 

"Кошмари в кухнята": Четвъртък, 21.00 ч. по NOVA