За предаването

Кошмари в кухнята - сезон 6

Шести сезон на "Кошмари в кухнята" обещава да разкрие нови тайни от кухнята на ресторантьорския бизнес, като покаже за пореден път необходимостта от съчетаването на кулинарни с мениджърски и лидерски умения. През годините шеф Манчев е обиколил над 30 населени места, проучвал е стотици заведения и е помогнал на повече от 45 ресторанта.

В сезон 6 топкулинарят за пореден път ще докаже, че ресторантьорството е сложен и отговорен бизнес, който изисква спазването на много правила, невероятна дисциплина, деликатно отношение към клиентите и здравословна работна атмосфера.

За разлика от предишните сезони, които наблягат на лошата хигиена в заведенията, в новия сезон шеф Манчев ще търси вкуса и отношението, вложено в менюто и атмосферата на дадения обект. Той ще обърне по-специално внимание на ресторанти, пицарии и други заведения, чиято работа е била сериозно засегната вследствие на пандемията от COVID-19. 

Кои ще бъдат ресторантите, определени от шеф Манчев като най-застрашени, и къде ще се озове екипът на предаването в новия шести сезон?

Гледайте "Кошмари в кухнята" на 19 октовмри от 20.00 ч. по NOVA.