За предаването

Маскираният певец - сезон 2

След огромния успех на първия сезон на световния формат у нас, през септември зрителите за втори път ще станат част от забавлението „Маскираният певец“, което ще предложи много незабравими емоции, изцяло нови оригинални маски и още по-заплетени улики.  

При изключителни мерки за сигурност популярни личности ще се впуснат в интригуващото предизвикателството да скрият самоличността си от своите семейства, приятели и цяла България в продължение на няколко месеца. Кои са звездите, скрити под атрактивните костюми, няма да знае дори екипът на предаването. Още по-загадъчните улики ще превърнат зрителите в детективи, търсещи отговор на мистерията кои са известните под маските.

Уникалните образи отново са по идея на Кремена Халваджиян, като костюмите се изработват от голям екип шивачи. Маските отново са дело на професионалистите от FX Studio Bulgaria.

За реализацията и на втория сезон на шоуто ще се погрижи доказаният екип на продуцентската компания „Глобал филмс“, която стои зад успеха на редица успешни продукции, сред които и хитовото предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода“.

Кои ще бъдат новите звезди, скрити зад мистериозните маски, ще стане ясно тази есен в „Маскираният певец“ по NOVA.