Аз обичам България - сезон 3

Неделя, 13.30 ч.

За предаването

Аз обичам България - сезон 3

Най-забавната родолюбива игра „Аз обичам България” се завръща в ефира на Нова със своя трети сезон. Не пропускайте да си припомните как звездите се справят с трудните въпроси и доколко познават родината ни. Предаването ни среща отново с любимите на цяла България капитани - Андрей Слабаков и Юлиан Константинов. В ролята на водещ е чаровната Евелина Павлова.

И през този сезон правилата са същите, но вече в рамките на час и половина, като екипът на предаването е подбрал нови по-забавни и интригуващи игри. Една от тях е участието на хореографа и танцьор Раул Торес, който има свой кръг, носещ името „Раул”. В него той пее известна българска песен, а участниците ще трябва да я разпознават. Друга нова игра и предизвикателство за участниците е „Уста моя, враг мой”, в която състезателите трябва да разпознават известни личности със завързани очи.

Капитаните канят по трима играчи в своят отбор, като във всеки епизод те са различни. Екипите се състезават помежду си, като в различните кръгове се печелят различни точки. Победител е отбора, който е събрал повече точки. Сред участниците през трети сезон бяха спортните журналисти Крум Савов и Камен Алипиев, певецът Константин и съпругата му Надя, олимпийските шампионки Мария Гроздева и Таня Богомилова и още много други известни личности.

Не пропускайте да видите как звездите се справят с трудните въпроси и доколко познават родината ни.

„Аз обичам България”, трети сезон – неделя, 13.30 ч.