За предаването

Hell's Kitchen България - сезон 4

Най-оспорваното и вълнуващо кулинарно риалити Hell’s Kitchen България се завръща с четвърти сезон в ефира на NOVA от 25 февруари под мотото „Тайната е в детайлите“. Тазгодишното издание на формата отново ще предложи на зрителите епични битки, вълнуващи преживявания, оспорвани двубои и разбира се - невероятни кулинарни шедьоври. 

„Кухнята на Ада“ ще потърси тайната в детайлите с талантливи, колоритни и жадни за победа участници. По пътя към първото място и голямата награда от 100 000 лв. те ще демонстрират своите професионални умения и креативност в оригинални кулинарни предизвикателства пред погледа на цяла България. В новия сезон зрителите ще видят повече обучения на участниците и един по-благосклонен шеф Ангелов. Предизвикателствата към отборите често ще се случват извън познатата кухня, но какви ще са те, къде ще се провеждат и наистина ли Шеф ще е добър, ще разберем тази пролет в ефира на NOVA.

Не пропускайте четвърти сезон на Hell’s Kitchen България – всеки петък от 21.00 ч., събота и неделя от 20.00 ч. по NOVA.