За предаването

ПРЕДАВАНЕТО

Нова Броудкастинг Груп и Нов български университет продължават ползотворното си сътрудничество с поредна съвместна инициатива – конкурс за студентско телевизионно предаване и подкаст. Водещата медийна и технологична компания, в партньорство с НБУ, дава професионален шанс на студентите в университета.

Отличеният телевизионен проект ще стартира през пролетния телевизионен сезон на информационния канал NOVA NEWS. Нова Броудкастинг Груп дава възможност за реализиране на един проект и в дигиталните канали на компанията под формата на подкаст. Поредиците трябва да бъдат с продължителност от 23 минути и нямат жанрови ограничения.

От 1 декември започва подаването на концепции в конкурса, като студентите на НБУ могат да предоставят своите кандидатури до 10 декември. Селекцията на концепции за студентско телевизионно предаване и подкаст ще продължи до 20 декември, а срокът за изготвяне на пилотен епизод – до 10 февруари 2023 г. Кои ще бъдат големите победители, ще стане ясно на 20 февруари 2023 г.